English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Accelerator card emulation in WinUAE (http://eab.abime.net/showthread.php?t=98988)

mcgeezer 28 September 2019 12:36

Accelerator card emulation in WinUAE
 
Hi all,

I'm sure this one is quite easy to answer but haven't been able to figure it out myself just yet so I just need to clarify if what I'm doing is right.

My game has made use of the cmp2 instruction which as I understand was not implemented in the 68060 processor. I asked someone to test my game on their Blizzard 1260 card on an A1200 and sure enough the game crashed.

When I've attempted to add the Blizzard 1260 card into WinUAE I can't get the game to crash, is there something specific in WinUAE I need to do to accurately emulate these types of cards...or is WinUAE not quite there yet?

Any help appreciated

Geezer

Toni Wilen 28 September 2019 12:45

Untick "Unimplemented CPU emu" in CPU panel.

Nothing to do with accelerator boards, they "only" add board specific hardware features like boot ROM, HD controller, maprom etc..

EDIT: JIT obviously needs to be disabled.

mcgeezer 28 September 2019 13:13

Quote:

Originally Posted by Toni Wilen (Post 1348280)
Untick "Unimplemented CPU emu" in CPU panel.

Nothing to do with accelerator boards, they "only" add board specific hardware features like boot ROM, HD controller, maprom etc..

Thanks Toni, will try that.


All times are GMT +2. The time now is 07:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04031 seconds with 11 queries