English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   New to Emulation or Amiga scene (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=26)
-   -   cd32 emulation on real a1200 ? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=20403)

kas1e 13 October 2005 05:56

cd32 emulation on real a1200 ?
 
what is the best cd32 emulator for real a1200 ?

Galaxy 13 October 2005 11:13

If you have a squirrel and a CD-ROM drive you can play a lot of CD32 games - it has a CD32 emulation mode, although anything that uses akiko does now work afaik.

Bamiga2002 13 October 2005 12:28

Has anyone tried CD32 Games Install Kit by Airsoft Softwair: ? http://www.airsoftsoftwair.de/en/prod_installkit.html

keropi 13 October 2005 12:42

why not use WHDLOAD ???? there are many cd32 slaves...

Bamiga2002 13 October 2005 13:11

Quote:

Originally Posted by keropi
why not use WHDLOAD ???? there are many cd32 slaves...

Someone would want the whole package, including start animations and cd32 music also :). That's what WHDLoad cd32 installs are lacking. Maybe i order that install kit just for kicks.

RetroMan 13 October 2005 13:25

http://eab.abime.net/showthread.php?...light=cd32+emu ;)

Bamiga2002 13 October 2005 13:45

Quote:

Originally Posted by RetroMan

Great, i'll try that!

kas1e 13 October 2005 14:45

Btw, CD32 emulator from IdeFix, do not work for me with microcosm. 'internal hardware error' after start logo.

BlaCkAdDa 21 October 2005 08:57

because microcosm uses akiko!

RetroMan 21 October 2005 21:04

I don´t have my Microcosm CD here, but I´m pretty sure I allready played it on an A1200 !!!

Konrad 22 October 2005 13:03

I had CacheCDFS back then when I still used my Amiga. It came with an CD32 emulator which ran Microcosm and the other few games I had perfectly. I had an A4000 though, don't know how fast it'd run on an 1200.


All times are GMT +2. The time now is 22:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04083 seconds with 11 queries