English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   MarketPlace (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=25)
-   -   wanted: A500 3.1 kickstart rom (http://eab.abime.net/showthread.php?t=22571)

Olecranon 30 March 2006 08:00

wanted: A500 3.1 kickstart rom
 
A friend of mine is looking for a 3.1 kickstart rom for his A500. Anyone have an extra they would sell cheap?

TjLaZer 30 March 2006 10:03

I have a new one for $30.

polish 30 March 2006 14:04

I have 3 used for $29 each :D

Chain 30 March 2006 14:53

thats not cheap! :)

DoctorQ 30 March 2006 17:33

I have one with a broken pin 10 for 7 UKP :)

TjLaZer 30 March 2006 18:02

Hmm lets see, used, with broken pins, or a NEW one for a buck more!!! LOL

Smiley 30 March 2006 18:45

Quote:

Originally Posted by TjLaZer
Hmm lets see, used, with broken pins, or a NEW one for a buck more!!! LOL

Erm £7 is $12 .... try $18 more:great

EDIT: O rite you were looking at Polish's post aswell :P

DoctorQ 30 March 2006 19:37

Quote:

Originally Posted by TjLaZer
Hmm lets see, used, with broken pins, or a NEW one for a buck more!!! LOL

Is your calculator broken??? If not, I wouldn't mind exhanging currencies with you. I can find quite a high amount of UKP to trade with your excelent exchange rate.

Anyway, are you selling as company? If not, I wouldn't call it new...

alexh 30 March 2006 19:59

Quote:

Originally Posted by DoctorQ
I have one with a broken pin 10 for 7 UKP :)

Where is the pin broken? If there is some metal visible anywhere you can fix it.

DoctorQ 30 March 2006 20:35

@alexh

There is still plenty of metal left to solder a wire or whatever one would like to do. It's only the thin part of the leg that is broken off. As I want to keep my A500 both accelerator and Kickstart 3.1 free I'm selling both...

gizmomelb 31 March 2006 01:38

Quote:

Originally Posted by polish
I have 3 used for $29 each :D

Polish, do you mean 1.3 or are they 3.1 for the A500?

polish 31 March 2006 09:08

i think i meant 1.3 LOL :D but cant we flash them? pic programmer or not?
i have 3.1 for A1200 though and i dont think it can be place in an A500 though what about just getting a programmable EEPROM and soldering it to the A500 with switches for both roms

whiteb 13 April 2006 04:37

Quote:

Originally Posted by polish
i think i meant 1.3 LOL :D but cant we flash them? pic programmer or not?
i have 3.1 for A1200 though and i dont think it can be place in an A500 though what about just getting a programmable EEPROM and soldering it to the A500 with switches for both roms

Wanna seperate the A1200 3.1 Roms ? I'll have them.

Dont worry, yes i have the A500 512k cards here, and I have not forgotten what I said, I have just been too fragging busy to get around to them.

Swap my 3.0 Roms for your 3.1 Roms :)

I want to put in something like a 4 GIG drive in my Miggy, then slap on OS3.9 but I need KS3.1 to do it (I believe)

Effy 16 April 2006 10:59

I know two weeks ago I bought a 3.1 A500 kickrom for 15 euro (buy now option) and 2 euro shipping, that´s 20,50 $ .... didn´t seem like extremely cheap to me :laughing

whiteb 16 April 2006 12:32

Yeah well, snuff it, I am just going to order me some ROMS, I do not think polish will swap his A1200 3.1's for my A1200 3.0's.., might just order me a cocolino too.

Oh, and if you order from amigakit... its actually cheaper to buy things single by them self (for postage) than it is to bundle them together.


All times are GMT +2. The time now is 14:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.05031 seconds with 11 queries