English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   uaehf.device and acceleratorppc.device - error? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=101305)

White 16 March 2020 17:32

uaehf.device and acceleratorppc.device - error?
 
I wanted to report in version 4.3.0 (19.12.2019)
this happens:
If I use a .hdf with uaehfdevice (in this case a 30gb .hdf)
And in the same session if I unmount the.hdf from the winUAE panel
and I try to remount the .hdf itself with acceleratorPPC.device, it tells me that the file is in use.
So, I have to exit WinUAE and relaunch the program to select the unit I prefer.
It's normal?
thank you.

DamienD 16 March 2020 17:40

Yes, that's normal. Don't think it has anything to do with acceleratorPPC.device though.

Do a reset, quickly press <F12>, add the .HDF back in and then reset again.

White 16 March 2020 17:46

Hi DamienD,
Thanks for the reply.

Toni Wilen 16 March 2020 19:21

It is normal. HDFs don't really support hot swapping.

White 16 March 2020 19:32

Toni thanks for the explanation.
I thought it was because of my somewhat anomalous configuration in some parts.


All times are GMT +2. The time now is 12:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.07406 seconds with 11 queries