English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Demos (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=7)
-   -   "De Profundis" demo - testers required with accelerated Amigas (http://eab.abime.net/showthread.php?t=99392)

DanScott 28 October 2019 00:31

"De Profundis" demo - testers required with accelerated Amigas
 
Hey everyone,

Looking for some testers for our final release of "De Profundis" demo.

Particularly looking for people with 060 or similar, no standard amiga setups including AGA etc...

Send me a message, and I can link to the ADF's of the demo for testing :)

Thanks in advance

Dan / Lemon.

DanScott 28 October 2019 00:33

this is all in the lead up to our final version release including HDD installable version.

We are hoping to get it released next weekend for a final 100% version

nujack 28 October 2019 00:41

I would like to try it out. Sent you a pm.

Locutus 28 October 2019 08:03

Dont have a floppy drive fitted in my 4000/060, but feel free to send me a message when you have a hdd installable beta.

Mathesar 28 October 2019 10:23

See my signature, is that an interesting setup for you to test on?
If so I'll be happy to test it!

jurassicman 28 October 2019 12:58

Happy to test your demo on my A1200 PPC with 060/66 and RTG.
Please, send me a PM with the details, thanks, ciao!

DrFruit 29 October 2019 17:42

I have an aca500plus with a aca1221, any good?

Rich_hard1 17 November 2019 22:50

a1200+, 256gb fr 030/100mhz, would be happy to test.

Havie 18 November 2019 08:57

How have you got an 030 at 100 mhz - do you mean 060?

zzbylu 18 November 2019 14:16

A1200 with ACA1233, A1200 stock, A600 with Furia, A500+/A500 stock, would be happy to test.

Weaselrama 18 November 2019 20:10

Absolutely! FS-UAE A4000 68060-NOMMU and plenty of RAM. I'll PM you! Thanks for a very nice offer to help test this much-awaited tour de force to the community!

carrion 18 November 2019 20:27

I'd love to help testing it if it's still a case.
Amiga 1200 030/42MHz
Amiga 4000/040/25MHz

Bren McGuire 18 November 2019 22:23

I only have a humble Blizzy 030 @ 50 if that's of any help.

rossb 27 November 2019 15:48

Happy to test, have PM'd you specs.

Regards,

Ross.

Nobby_UK 27 November 2019 20:31

1 Attachment(s)
I get the error shown in grab:
(on A1200 + 040/25)
on Disk 2 just after the Eye in Triangle

Mathesar 30 November 2019 21:40

Quote:

Originally Posted by Nobby_UK (Post 1361788)
I get the error shown in grab:
(on A1200 + 040/25)
on Disk 2 just after the Eye in Triangle

Isn't that just a bad disk? Had that error as well but after I rewrote the ADF it was gone.


All times are GMT +2. The time now is 04:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04435 seconds with 11 queries