English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   request.Other (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=75)
-   -   2091 ROM Image (Version 7) (http://eab.abime.net/showthread.php?t=28081)

tiffers 16 November 2009 16:07

Using WinUAE 1.6.1, the ROM is found, but does not show up within workbench 2 using kickstart 2.05.

Anyone have a hint on how to setup winuae to use this ROM?

Cheers,

tiffers

alexh 16 November 2009 16:37

KS2.05 is the ROM most commonly found in an A600.

Now I have no idea why it doesn't work, but it is almost certain that an A2091 has never been connected to an A600 in real life.

How about trying KS2.04 or KS3.1?

Fieldday 16 November 2009 18:44

Hi, sorry, but what is "The Zone"? FD

prowler 16 November 2009 20:18

Access the Zone! :)

alexh 17 November 2009 00:54

Quote:

Originally Posted by Fieldday (Post 616337)
Hi, sorry, but what is "The Zone"? FD

You don't need the zone though, the file is embedded in this thread.

http://eab.abime.net/showpost.php?p=428950&postcount=50

tiffers 17 November 2009 14:19

Quote:

Originally Posted by alexh (Post 616283)
KS2.05 is the ROM most commonly found in an A600.

Now I have no idea why it doesn't work, but it is almost certain that an A2091 has never been connected to an A600 in real life.

How about trying KS2.04 or KS3.1?

Alex,

To give a more complete description, the A590 ROM is found by the WinUAE ROM scan, and from within WB showconfig would list the A590 scsi controller, but the hdf I made (RDB mode) was not showing up.

I didn't have a 3.1 ROM (which was actually my goal) and had to find one that wasn't corrupt. Once I did, the situation didn't change.

Running the latest beta of 2.0 works like a charm. There are notes in the first beta (I think) and a report of this behaviour I read in another thread, both with notes that some debug code was ignoring v7.0 ROMs, which is fixed in the new 2.0 betas.

So I'm up and running, emulating the hardware I have sitting in a box, because I have neither the space to set it up, nor the gastro-intestinal fortitude to leave it setup where my 3 yr old can pour his juice into the keyboard and floppy drives :D

Once I have proof of concept on the emu, I can go ahead and spend the time on the real thing.

Thanks for your suggestion though.

tiffers

pucci 12 September 2011 20:24

can someone post in the zone a2091 roms version 6.0 and 6.6?

Wiking67 03 May 2012 19:57

Can anyone upload it again?

prowler 03 May 2012 21:52

Quote:

Originally Posted by Wiking67 (Post 816188)
Can anyone upload it again?

Did you miss this post, then? ;)

Quote:

Originally Posted by alexh (Post 616462)
You don't need the zone though, the file is embedded in this thread.

http://eab.abime.net/showpost.php?p=428950&postcount=50


magnetic 04 May 2012 01:29

Anyone want to sell me a set of 7.0 roms for a cheap price please? I have an a2091 with no roms on it.

GadgetUK 10 October 2019 19:54

Quote:

Originally Posted by alexh (Post 428950)
Is there a reason that the file is not attached within thread?

Everyone capable of using this file has already paid the license when they purchased the hardware it is for.


Thanks!!!! =D


All times are GMT +2. The time now is 15:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04639 seconds with 11 queries