English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Hdd problem (http://eab.abime.net/showthread.php?t=7216)

dersan 09 November 2002 10:23

Hdd problem
 
Hello people i am new to amiga.I accidently formated my amiga 1200 hdd 450mb one and i dont have any workbench disk to reformat.Can i put this hdd on my pc then use winuae and format it and copy workbench and then can i use this hdd on my real amiga1200.

Toni Wilen 09 November 2002 10:55

Yes, if you wait for 0.8.22R2 which will be released very soon.. (NOTE: Windows 2000 or XP required for HD support)

jmmijo 09 November 2002 16:38

Quote:

Originally posted by Toni Wilen Yes, if you wait for 0.8.22R2 which will be released very soon.. (NOTE: Windows 2000 or XP required for HD support)
Toni, this is great news for a lot of folks out there that have needed a solution like this as they don't have any workbench disks with their Amiga they just won on ebay or some other auction ;)

Can't wait for this to happen.

Akira 09 November 2002 18:44

Yep a great feature indeed, I want to backup my Amiga HDs and this would be the best way!

However I dnt run XP or 2000 ;p. I'll have to go to a friend's

dersan 10 November 2002 11:14

Thank you man for the news :]


All times are GMT +2. The time now is 04:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04883 seconds with 11 queries