English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   News (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=29)
-   -   MorphOS 3.10 released (http://eab.abime.net/showthread.php?t=91518)

AC/DC HACKER! 18 April 2018 20:44

Quote:

Originally Posted by thellier (Post 1234997)
Hello
>Wazp3D-Prefs [...] won't show the GUI with my MorphOS install
So Wazp3D is not installed well as Wazp3D-Prefs is not a real prefs program but only some code to start the prefs-gui that is built-in Wazp3D: I mean: No Gui = No Wazp3D

Beware that latest Wazp3D for Morphos is a "fork" from BSzili that is not in main aminet/wazp3D
See here for installation guide
www.batteman.com/2017/08/amiga-wazp3d-debarque-sous-morphos.html

Hi. Here is a log from Snoopium... Anyone have a clue? As I've previously typed..the library files ARE in MOSSYS:. It doesn't matter if you use "-save" or "_disabled", as long as the filename is renamed. Mine are. :) I've also copied the file to ENVARC:. This is why I think the Graphics Board I'm using, though it displays, and MorphOS functions with it, it might not be supported via WaZp3D. But that doesn't make sense to me either, so here's the log. Everything in the log suggests all is fine. :crazy

I used the archives from the links you provided, Thellier. I'm still checking into it.

Code:

[1] [Warp3D-Prefs] [ChangeDir] [DH0:Prefs] [] []
[2] [Warp3D-Prefs] [OpenLib] [Warp3D.library] [Ver 4] [Fail]
[3] [ramlib] [Load] [MOSSYS:LIBS/Warp3D.library.elf] [] [Fail]
[4] [ramlib] [Open] [MOSSYS:LIBS/Warp3D.library.elf] [Read] [Fail]
[5] [ramlib] [Open] [MOSSYS:LIBS/Warp3D.library.elf] [Read] [Fail]
[6] [ramlib] [Load] [MOSSYS:LIBS/Warp3D.library] [] [OK]
[7] [ramlib] [Open] [MOSSYS:LIBS/Warp3D.library] [Read] [OK]
[8] [ramlib] [OpenLib] [graphics.library] [Ver 0] [OK]
[9] [ramlib] [OpenLib] [intuition.library] [Ver 0] [OK]
[10] [ramlib] [OpenLib] [utility.library] [Ver 36] [OK]
[11] [ramlib] [OpenLib] [gadtools.library] [Ver 37] [OK]
[12] [ramlib] [OpenLib] [cybergraphics.library] [Ver 0] [OK]
[13] [ramlib] [OpenLib] [asl.library] [Ver 39] [OK]
[14] [ramlib] [OpenDev] [timer.device] [Unit 0] [OK]
[15] [ramlib] [OpenLib] [tinygl.library] [Ver 0] [Fail]
[16] [ramlib] [OpenLib] [intuition.library] [Ver 0] [OK]
[17] [ramlib] [OpenLib] [utility.library] [Ver 0] [OK]
[18] [ramlib] [OpenLib] [graphics.library] [Ver 0] [OK]
[19] [ramlib] [OpenLib] [cybergraphics.library] [Ver 41] [OK]
[20] [ramlib] [Lock] [MOSSYS:libs/tinygl/] [Read] [OK]
[21] [ramlib] [ChangeDir] [DH0:MorphOS/Libs/tinygl] [] []
[22] [ramlib] [Lock] [r300.library] [Read] [OK]
[23] [ramlib] [Load] [System:MorphOS/Libs/tinygl/r300.library] [] [OK]
[24] [ramlib] [Open] [System:MorphOS/Libs/tinygl/r300.library] [Read] [OK]
[25] [ramlib] [OpenLib] [utility.library] [Ver 37] [OK]
[26] [ramlib] [OpenLib] [graphics.library] [Ver 51] [OK]
[27] [ramlib] [OpenLib] [cybergraphics.library] [Ver 51] [OK]
[28] [ramlib] [Lock] [r200.library] [Read] [OK]
[29] [ramlib] [Load] [System:MorphOS/Libs/tinygl/r200.library] [] [OK]
[30] [ramlib] [Open] [System:MorphOS/Libs/tinygl/r200.library] [Read] [OK]
[31] [ramlib] [OpenLib] [utility.library] [Ver 37] [OK]
[32] [ramlib] [OpenLib] [graphics.library] [Ver 51] [OK]
[33] [ramlib] [OpenLib] [cybergraphics.library] [Ver 51] [OK]
[34] [ramlib] [ChangeDir] [DH0:Prefs] [] []


thellier 24 April 2018 12:19

There is something strange as I dont remenber to use a Warp3D.library.elf

>Graphics Board [...] not be supported via WaZp3D.
Perhaps but Waz3D-Prefs should works
If no Waz3D-Prefs <==> Wazp3D not installed

Anyway you should better ask on a Morphos forum like
https://morph.zone/modules/news/
http://www.meta-morphos.fr/index.php?op=edito

AC/DC HACKER! 24 April 2018 19:19

Quote:

Originally Posted by thellier (Post 1236740)
There is something strange as I dont remenber to use a Warp3D.library.elf

>Graphics Board [...] not be supported via WaZp3D.
Perhaps but Waz3D-Prefs should works
If no Waz3D-Prefs <==> Wazp3D not installed

Anyway you should better ask on a Morphos forum like
https://morph.zone/modules/news/
http://www.meta-morphos.fr/index.php?op=edito

I know. I've planned on doing that pretty soon. Been active in other areas. I agree, if prefs don't display something is wonky/jacked. I've copied the Libs into MOSSYS: and Libs: just to play around. Anyway, I'll post this there soon.

Pyromania 23 May 2018 15:11

Anyone using MorphOS 3.10 as their daily driver?

AC/DC HACKER! 24 May 2018 09:26

A driver?

Nay, I've also reinstalled the original GFX board back into my X5000. I'll continue to use it that way for a bit. I'm not going to keep changing GFX boards.

I also don't use the X500 as my "Daily driver". Not even my Classic A4000D.. My Daily driver is Doze 7, but I'd love that to change to Amiga again. Some time in the future, perhaps. At least MorphOS IS on the right track. Without a doubt.

Steril707 24 May 2018 09:58

Quote:

Originally Posted by AC/DC HACKER! (Post 1243468)
At least MorphOS IS on the right track. Without a doubt.

Seems to me as well..
Some very nice changes in 3.10...

If they get OWB up to modern standards, it's a really nice OS.

jPV 25 May 2018 08:11

Quote:

Originally Posted by Pyromania (Post 1243211)
Anyone using MorphOS 3.10 as their daily driver?

I am.


All times are GMT +2. The time now is 09:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04574 seconds with 11 queries