English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Members List

fitzsteve fitzsteve is offline

Professional slacker!

About Me

  • About fitzsteve
    Location
    Kent, UK
    Interests
    Gaming, PC's, Retro Gaming, Basketball, Football, Mountain biking.
    Occupation
    Profesional Slacker
    EAB Supporter !
    No
    Recent donator
    No
  • Signature
    My Retr0 Blog

Statistics

Total Posts
  • Total Posts: 6,340
  • Posts Per Day: 2.10
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09 October 2017 23:50
  • Join Date: 13 July 2009

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 40
  1. fitzsteve
    29 March 2014 14:09
    fitzsteve
    Hi Stuart, thanks for the kind words. I'm really pleased you found the Videos useful. I hope you keep enjoying your Amiga's :)

    Steve.
  2. Phreaker
    29 March 2014 14:00
    Phreaker
    Hey FitzSteve I have watched quite a few videos of yours on youtube thank you for your wonderful contribution to the Amiga community. The video's are both informative and have certainly made my life easier when it comes to doing stuff on my Amiga thanks again. I don't have a lot of money to invest in my Amiga. If I did I would certainly have a setup similar to yours. Yes I'm Green with envy ( I should have stayed single) :-) I'm looking to invest in the new FPGA Arcade . When they finally arrive. Thanks again for all you do.

    Stuart Johnson
  3. vasco_matias
    11 August 2013 21:13
    vasco_matias
    Hi Fitzsteve,

    I'm building a 1200T: got a BlizzardPPC, mediator, Radeon9250, Soundblaster128, fastethernet and a spider. All's working on OS3.9 however with OS4.1 classic had trouble to install it: besides the Radeon nothing else works. Very frustrating.
    Can't find much on-line apart your (great) youtube videos, that's why I'm writing you, hoping you can help. Is there is a specific order for the cards on the mediator?

    Also, it was not easy to install: 3.9 only accepts the CF as a primary IDE and the CD-rom as secondary, but this wont go for 4.1. I think I had to put the CDROM as primary too (slave) to boot from the CDROM... Meanwhile I got in trouble going back to 3.9 and can't seem to get 4.1 booting again either... Today, after some time I got it to boot 3.9 again, but still would like to get 4.1 on-line.

    Can you please help me in the right direction? Is there a tutorial? The info on the 4.1 manual is vague and unclear.

    Thanks a lot.

    Vasco
  4. psygnosis
    11 July 2013 18:48
    psygnosis
    Sorted that thing now cheers
  5. cugar124
    11 March 2013 21:07
    cugar124
    HI Steve just a quick question i managed to get an Apollo 040 40mhz any tips or other libs I should load other than the 040 one. I have CWB3.9 on with Mediator
  6. Reynolds
    19 January 2013 16:34
    Reynolds
    hi,

    Can we discuss a few things? have some classic and NG stuff and wanna get some new ideas to try on 'em SW wise... :)


    Thanks in advance,
    Reynolds^TBS&AmigaMania
  7. ramparts
    01 May 2012 18:08
    ramparts
    hi steve i am writing you as haven´t got a chance to say i am from portugal and love all your amiga mods,although i am with a problem and think you have the solution,i am having a scsi 25 pin centronics lacie externel cd rom ,and needed to conect to my amiga 1200 ,i have a mtec 1230 accelerator and need a scsi cable it is one of those 50 pin types,my question is when i got the accelerator cable is it just plug and play or need extrasoftware,by the way my amiga 1200 ,3.1 kickrom 4gb cf card and 8mb accellerator and amiga os 3.5 ,loved if you can help mant thanks Gonçalves-Portugal
  8. AmigaFriend
    07 December 2011 22:37
    AmigaFriend
    "Fastlane Z3 128mb" \o/ Finally! :D
  9. DDNI
    09 August 2011 00:16
    DDNI
    any joy?
  10. Dreedo
    14 July 2011 21:56
    Dreedo
    Know anything about stuff like this?

    http://eab.abime.net/showthread.php?p=766800#post766800

    Thanks.

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 45

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to fitzsteve Using...
This Page
http://eab.abime.net/member.php?u=14586

All times are GMT +2. The time now is 22:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.27018 seconds with 18 queries